Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 13:48 Yorum: 0

Okul müdüründen mevkidaşına Öğretmenler Günü ziyareti

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik Anadolu Teknik Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin Aday,...

Okul müdüründen mevkidaşına Öğretmenler Günü ziyareti

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik Anadolu Teknik Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin Aday, Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne yönelik Öğretmenler Günü ziyareti gerçekleştirdi.

Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sadettin Sagit'in, Kaymakam Namık Kemal Nazlı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen'in de katıldığı okul tarafından düzenlenen okulun Geleneksel Öğretmenler Günü Kahvaltısında bulunması nedeniyle Hüseyin Aday'ı, Cunda MTAL Müdür Yardımcısı Malik Çakıroğlu konuk etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, yaşça kendisinden büyük olan Müdür Yardımcısı Çakıroğlu'nun Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber