Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 21 Ekim 2020 - 11:38 Yorum: 0

Okul müdürüne hayırlı olsun ziyareti

Sen ve Memur-Sen Düzce Başkanı Ömer Faruk Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri Düzce İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevine başlayan...

Okul müdürüne hayırlı olsun ziyareti

Sen ve Memur-Sen Düzce Başkanı Ömer Faruk Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri Düzce İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevine başlayan Kutbettin Arıkboğa'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Düzce'de eğitim camiasında bulunan görev değişikliklerini Eğitim Bir-Sen yönetimi ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Düzce Başkanı Ömer Faruk Çelebi ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Düzce İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevine başlayan Kudbettin Arıkboğa'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Okul müdürüne hayırlı olsun ziyareti

Okul müdürüne hayırlı olsun ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber