Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Mayıs 2019 - 13:08 Yorum: 0

Okul Öncesi Eğitim Seti

2 yaş ile 6 yaş arasında çocuklarınız ile oyun oynarken aynı zamanda onların gelişimlerine katkıda bulunmaya ne dersiniz?

Okul Öncesi Eğitim Seti

2 yaş ile 6 yaş arasında çocuklarınız ile oyun oynarken aynı zamanda onların gelişimlerine katkıda bulunmaya ne dersiniz? Oyunlar ve oyuncaklar çocukların hayal güçlerini geliştirmeye etki etse de çeşitli materyaller ile bu sürecin desteklenmesi gerekir. Okul öncesi eğitim seti içerisinde tamamlama kitapları, etkinlik kitapları, matematik ve görsel algı kitapları gibi çok çeşitli ürünler bulunuyor.

Okuldestek.com üzerinden Arı Yayıncılık, Ata Yayıncılık, Dora Minik Yayınları, Bal Çocuk Yayınları gibi yayınevleri tarafında basılan okul öncesi eğitim setleri bulunuyor. Bu setler çocukların motor gelişimlerinin yanı sıra anlama, anladığını ifade etme ve dikkatini toplama gibi yetilerinin gelişimine katkıda bulunacaktır.

Eğitim setleri fiyat bakımından oldukça da uygundur. Hikaye ve masal kitaplarının yanı sıra koparmalı etkinlik kitapları da çocukların ilgisini çekecek görselliktedir. Setlerde 10-11 adet kitap bulunuyor. Faaliyet dosyaları ile çocuklarınıza yaptıracağınız günü gününe etkinlikler onların sorumluluk bilinçlerinin gelişimine de katkıda bulunacaktır.

https://www.okuldestek.com/okul-oncesi bağlantısı üzerinden ücretsiz kargo fırsatı ile birbirinden güzel okul öncesi setlere sahip olabilirsiniz.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber