Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:22 Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık belediyenin borç bilançosunu açıkladı20:22 Doktoru darp etmişti: Mahkeme yurtdışına çıkışını yasakladı20:18 Sulusaray’da depremde panik yaparak kaçmaya çalışan 5 kişi yaralandı20:18 Ticari aracın çarptığı bisiklet sürücüsü hastanede öldü20:17 Çin: "İsrail Refah’a saldırı planından vazgeçmelidir”20:16 Depremin yaşandığı Tokat’ta okullar 1 gün tatil edildi20:10 Afrika’dan gelen toz taşınımı Adana’da etkili oldu20:10 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Tokat Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde m...20:09 Uşak’ta yapılan operasyonda çok sayıda kaçak makaron ele geçirildi20:09 Ankara’da ilginç yolculuk: Minibüsün camından sarkan köpek görenleri şaşırt...20:07 Türkiye Tanzanya arasında 6 önemli anlaşma20:06 Bursaspor’da hazırlıklar devam ediyor20:06 Tokat Valisi Hatipoğlu: "Gelen ilk haberlere göre can kaybı yok”20:05 Memur-Sen Heyeti Bakan Işıkhan’la kamu görevlilerinin çözüm bekleyen sorunl...20:04 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Aynı aktörlerin şimdi de tek ses olarak İsrail’e du...20:04 Bakırköy’de kuyumcuya silahlı saldırı: Saldırganın kaçış anı kamerada20:00 Aydın’da gıda zehirlenmesi şüphesiyle öğrenciler hastanelik oldu19:59 Sultanlar Ligi: Eczacıbaşı Dynavit: 3 - Fenerbahçe: 019:58 Kenya’da askeri helikopter düştü: 5 ölü, 3 yaralı19:58 Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü 70 metre uzatılacak
Yerel 19 Eylül 2016 - 12:39 Yorum: 0

Okul trafiği uyarısı

Şoförler Odası Başkanı Suat Er, 2016-2017 eğitim öğretim yılı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede tüm şoförleri dikkatli ve sabırlı olmaları...

Okul trafiği uyarısı

Şoförler Odası Başkanı Suat Er, 2016-2017 eğitim öğretim yılı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede tüm şoförleri dikkatli ve sabırlı olmaları yönünde uyardı.

Eskişehir trafiğine bine yakın servis aracının eklendiğini ifade eden Er, "Eskişehir'de trafik sorunundan her zaman bahsediyoruz, ancak okulların açılması ile trafik sorunlarının maalesef daha fazla artacağını düşünüyoruz. Bugün itibari ile bine yakın okul servisi trafiğe katıldı. Cadde ve sokaklar artık daha yoğun olacak. Malum Eskişehir trafiği gün be gün daha da yoğunlaşıyor. Eskişehir'de araç sayısı 250 binin üzerinde. Bu demektir ki her üç kişiden bir kişiye araç düşüyor" dedi.

Sürücüler sabırlı olmalı

Şoförcü esnafının sabırlı ve sağduyulu olması gerektiğini belirten Er, "Çocuklarımızın bindiği servis araçları ve bunları kullanan araç şoförleri çok çok önemli. Bu araçlarda taşınan çocuklar bizim canlarımız. Bu nedenle her şeye daha fazla dikkat edilmesi gerekiyor. Şehrimizde 500 adet taksi, 200 adet minibüs, 200 adet taksi dolmuş gibi çok fazla araç her saat şehrin içerisinde dolaşmakta. Öncelikli temkinli olması gereken bu sürücülerimizdir. Önemle ticari araç kullanan sürücülerimize saygı ve sabır diliyorum. Çünkü park sorunu, kırmızı ışık gibi en ufak bir hatada tartışma oluyor ve büyük olaylar çıkıyor. Taksicisi dolmuşçusu minibüsçüsü kamyoncusu servisçisi tüm şoför esnafı bir bütündür. Herkes birbirine saygılı olsun ki, sorun yaşanmasın. Daha da önemlisi herkes kendi kendinin trafik polisi olsun. Bu yoğun Eskişehir trafiğinden ancak bu şekilde yara almadan kurtulabiliriz. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını ve tüm sürücülerin dikkatli, sabırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber