Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 22 Haziran 2021 - 07:38 Yorum: 0

Okul web sitelerinin etkin kullanımında Erzincan Türkiye 2.si oldu

2020 - 2021 eğitim-öğretim yılında okul web sitelerinin etkin kullanımı oranlarına göre Erzincan 81 il içerisinde performans puan ortalaması baz alınan...

Okul web sitelerinin etkin kullanımında Erzincan Türkiye 2.si oldu

Okul web sitelerinin etkin kullanımında Erzincan Türkiye 2.si oldu.

2020 - 2021 eğitim-öğretim yılında okul web sitelerinin etkin kullanımı oranlarına göre Erzincan 81 il içerisinde performans puan ortalaması baz alınan nihai sonuçlara göre Türkiye 2.si oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, okul sitelerini sürekli güncelleyen, etkin ve verimli kullanım için gayret gösteren, idareci, öğretmen, veli ve öğrencilere teşekkür ederek, "Çağımızın bilgi, iletişim ve teknoloji çağı. Kurum ve okullarımız da bu iletişimi sağlamaları için internet sitelerini aktif kullanmaları gerekiyor. Bu kapsamda 81 il içerisinde performans puan ortalaması baz alınan nihai sonuçlara göre Türkiye 2.si olduk." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber