Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 18 Aralık 2017 - 15:28 Yorum: 0

Okulda “Al Götür Oku Getir Projesi”

Samsun'un Bafra ilçesi 30 Ağustos İlkokulunda, emanet duygusunu ve okuma alışkanlığını geliştirmek amacıyla "Al Götür Oku Getir" sloganı ile "Oku"...

Okulda “Al Götür Oku Getir Projesi”

Samsun'un Bafra ilçesi 30 Ağustos İlkokulunda, emanet duygusunu ve okuma alışkanlığını geliştirmek amacıyla "Al Götür Oku Getir" sloganı ile "Oku" isimli kütüphane açıldı.

Proje koordinatörlüğünü okul öğretmeni Hayati Önbaş'ın yaptığı etkinlikte, okul öğrencilerinin ve velilerinin seviyelerine uygun kitaplar okumaları amaçlandı. Proje Koordinatörü Hayati Önbaş, "Al Götür Oku Getir Projesi kapsamında öğrencilerin ve velilerin okuma alışkanlıklarının geliştirilmesinin yanı sıra güvenilir bireyler yetiştirmek de hedeflendi. Öğrenciler ve veliler kitaplıkta herhangi bir kayıt yapmadan kitap almakta ve okuduktan sonra tekrar kitaplığa bırakmakta. Amaçlarımızdan bir tanesi de Emanet duygusunu geliştirmek" dedi.

Okulda “Al Götür Oku Getir Projesi”

Okulda “Al Götür Oku Getir Projesi”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber