Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 16 Aralık 2017 - 11:53 Yorum: 0

Okuldaki birinci yıldönümünde cinayete kurban gitti

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, 2 öğrencisi tarafından okulda öldürülen okul müdürü Ayhan Kökem'in cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan...

Okuldaki birinci yıldönümünde cinayete kurban gitti

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, 2 öğrencisi tarafından okulda öldürülen okul müdürü Ayhan Kökem'in cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan alındı. Kökem'in okuldaki birinci yıldönümünde cinayete kurban gittiği öğrenildi.

Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Kökmen (47), daha önce okuldan atılan İlhami P. (16) ve Uğurcan Y. (26) isimli öğrencilerle okulda yapılacak veli toplantısı öncesi odasında tartıştı. Öğrenciler yanlarında getirdikleri av tüfeğiyle müdür Kökmen'i göğsünden vurdu. Okul müdürü Kökmen odasında yaşamını yitirdi. Olayın ardından okuldan kaçan İlhami P. ve Uğurcan Y. jandarma karakoluna giderek teslim oldu.

Cinayetle ilgili araştırma yapan Ödemiş Jandarma İlçe Komutanlığı ekipleri, cinayette kullanılan tüfeğin, öğrencilerden Uğurcan Y.'nin babası B.Y.'ye ait olduğunu tespit etti. Jandarma ekipleri, B.Y.'yi de gözaltına aldı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Birinci yıl dönümünde cinayete kurban gitti

Okul müdürü Kökem'in cenazesi otopsi için kaldırıldığı İzmir Adli Tıp Kururmundan kardeşi İrfan Kökem ve yakınları tarafından alındı. Kökem'in cenazesinin bugün Ödemiş Şeker Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği belirtildi.

Öte yandan 2 çocuk babası Kökem'in eşinin de başka bir okulda sınıf öğretmeni olduğu belirtilirken Kökem'in Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne 15 Aralık 2016 günü atandığı, görevinin birinci yıldönümünde cinayete kurban gittiği öğrenildi.

Okuldaki birinci yıldönümünde cinayete kurban gitti

Okuldaki birinci yıldönümünde cinayete kurban gitti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber