Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Eylül 2016 - 09:13 Yorum: 0

Okullar Bünyan Belediyesi’ne emanet

Bünyan ilçe tarihinin en kapsamlı alt yapı çalışmalarını başlatan ve yoğun bir inşaat sezonu geçiren Bünyan Belediyesi bu yoğunluğa rağmen çocuk...

Okullar Bünyan Belediyesi’ne emanet

Bünyan ilçe tarihinin en kapsamlı alt yapı çalışmalarını başlatan ve yoğun bir inşaat sezonu geçiren Bünyan Belediyesi bu yoğunluğa rağmen çocuk ve gençleri ihmal etmiyor. Bir yandan çocuk ve gençler için yeni sosyal ve sportif alanlar inşa ediyor diğer yandan onların eğitim yuvalarında bakım onarım ve temizlik çalışması yürütüyor.

İlçe genelinde belirli bir program dahilinde gerçekleştirilen çalışmalarla okul içlerindeki yollar temizleniyor, bitkiler budanıyor, yabani ve kurumuş otlar biçiliyor. Yapılan çalışmalarda ayrıca bahçelerden sarkarak yürüme yollarını engelleyen dallar budanarak oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçiliyor. Bünyan Belediyesi bu çalışmalarının yanında okul ve eğitim kurumlarında, korkuluk boyama, kapı, pencere ve tuvaletlerin tadilatları, peyzaj gibi çalışmalarla da eğitime katkı sunmaya devam ediyor.

Belediyemizin imkanları ölçüsünde eğitim-öğretime gereken önem ve desteği veriyoruz diyen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "Belediyemiz Ekiplerinin ilçe genelinde yürüttüğü kapsamlı çalışmada, öncelikle uygulama noktaları ve alanları belirleniyor. Tespitler neticesinde oluşturulan program dâhilinde belirlenen alanlarda belirli günlerde temizlik ve bakım çalışmaları yürütülüyor. Okullarımızın ve eğitim kurumlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Okullarda yapılan çalışmalar öğrenci öğretmen ve velileri memnun ederken okul müdürleri hassasiyetlerinden dolayı Başkan Şinasi Gülcüoğlu'na teşekkürlerini iletti.

Okullar Bünyan Belediyesi’ne emanet

Okullar Bünyan Belediyesi’ne emanet

Okullar Bünyan Belediyesi’ne emanet

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber