Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Aralık 2014 - 13:58 Yorum: 0

Okullararası Basketbol İl Şampiyonası

VAN (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası basketbol il şampiyonası tamamlandı.2014-2015 eğitim öğretim yılı okul sporları basketbol müsabakaları,...

Okullararası Basketbol İl Şampiyonası

VAN (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası basketbol il şampiyonası tamamlandı.

2014-2015 eğitim öğretim yılı okul sporları basketbol müsabakaları, İskele Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Spor Salonunda Hürriyet Koleji ve Özen Adalı Anadolu Lisesi arasında oynanan final maçıyla sona erdi.

Finalde kıayısa mücadele eden iki takımdan Hürriyet Koleji, rakibini 30-24 mağlup ederek basketbol erkekler il birincisi oldu. Özen Adalı Anadolu Lisesinin ikinciliği, İpekyolu Fen Lisesinin ise üçüncülüğü elde ettiği müsabakaların kızlar kategorisinde de Güzel Sanatlar Spor Lisesi birinci, Niyazi Türkmenoğlu Anadolu Lisesi ikinci, Özen Adalı Anadolu Lisesi üçüncü oldu. 

Okul sporları basketbol il birinciliği müsabakalarında rakiplerini yenerek erkeklerde şampiyon olan Hürriyet Koleji ile kızlarda Güzel Sanatlar Spor Lisesi, bölge finallerinde Van'ı temsil edecek.  

Ödül töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yalçın Özdemir, "Okul sporları bizler için çok önemlidir. Buralardan çıkacak olan yetenekler tespit edilip iyi değerlendirilirse inanıyorum ki Van'dan birçok başarılı sporcu çıkacaktır. Müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçen antrenörlerimize ve herkese teşekkür ediyor, dereceye giren sporculara başarılar diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber