Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 18 Nisan 2018 - 17:43 Yorum: 0

Okullararası Gençler Tekvando Şampiyonası

Türkiye Tekvando Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Okullar Arası Gençler Tekvando Şampiyonası Malatya Atatürk Spor Salonunda yapıldı.

Okullararası Gençler Tekvando Şampiyonası

Türkiye Tekvando Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Okullar Arası Gençler Tekvando Şampiyonası Malatya Atatürk Spor Salonunda yapıldı.

Atatürk Spor Salonunda yapılan açılış seremonisine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, TFF Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkan vekili Oktay Duymaz, ASKF Başkanı ve Tekvando Federasyonu yönetim kurulu üyesi Seyfullah Özdemir, Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç, Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel, Tekvando İl Temsilcisi Nurettin Uçar, Tekvando Federasyonu Uluslararası Hakemlerinden Abdullah Kuzucu, Eski İl Temsilcisi Murat Turgut, illerden gelen sporcular ve antrenörler katıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunmasından sonra bir konuşma yapan ASKF Başkanı ve Tekvando Federasyonu yönetim kurulu üyesi Seyfullah Özdemir illerden gelen sporcuları ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, tüm sporculara başarı diledi.

"Bu başarı hepimizindir"

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkan Vekili Oktay Duymaz ise konuşmasında, "Federasyon başkanımız Metin Şahin'in bütün sporcularımıza ve antrenörlerimize selamları var. Bilindiği üzere federasyonumuz Türkiye'nin en başarılı federasyonudur. Bu rakamlarla tecil edilmiş bir başarıdır. 427 bin lisanslı sporcusuyla 82 bin 500 aktif sporcusuyla bütün amatör branşlar içerisinde açık ara bir numarayız. Dünyanın her yerinde varız. Her an bir milli takımımız dünyanın bir köşesinde müsabaka yapıyor. Bugün Türkiye'nin içerisinde bulunmadığı hiçbir müsabaka neredeyse bulunmuyor. Bu başarı hepimizindir" diye konuştu.

"Kariyerlerine kariyer katacaktır"

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise, "Türkiye Tekvando Federasyonu, Gençlik Spor Bakanlığı'nın çalışmış olduğu 60 federasyonun arasında en uyumlu en koordinasyonlu çalıştığımız federasyonlardan birisidir. Olimpik bir branş olan tekvando her zaman Türkiye'nin olimpiyatlarda madalya ümidinin en yüksek olduğu branştır. Dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatı her türlü imkanlarıyla, tesisleriyle ve antrenörleriyle, altyapısıyla katkılarımız artarak devam edecektir. Çünkü bundan önce birçok olimpiyatlarda yüzümü ağarttılar. Analig, okullar arası ve kulüpler arası şampiyonlar olsun, hepsi sporcularımızın kariyerine kariyer katacaktır. Umuyorum müsabakalar sonunda derece alacak gençlerimiz içerisinden milli takım sporcuları çıkacaktır. Uluslar arası turnuvalarda bizleri başarıyla temsil edip istiklal marşımızı cümle aleme dinleteceksiniz. Turnuvaya katılan bütün sporcularımıza şükranlarımı ve tebriklerimi sunuyor başarılar diliyorum. İyi olan kazansın" diye konuştu.

Okullararası Gençler Tekvando Şampiyonası

Okullararası Gençler Tekvando Şampiyonası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber