Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 04 Mart 2015 - 09:13 Yorum: 0

Okullararası Gençler Voleybol Türkiye Yarı Finali

DİYARBAKIR (AA) - Okullararası Gençler Voleybol Türkiye Yarı Final müsabakaları Diyarbakır’da başladı.Diyarbakır'da 8 erkek ve 8 kız takımının mücadele ettiği yarı final müsabakaları,...

Okullararası Gençler Voleybol Türkiye Yarı Finali

DİYARBAKIR (AA) - Okullararası Gençler Voleybol Türkiye Yarı Final müsabakaları Diyarbakır’da başladı.

Diyarbakır'da 8 erkek ve 8 kız takımının mücadele ettiği yarı final müsabakaları, Seyrantepe Spor Salonu ve Ziya Gökalp Spor Salonunda yapılacak.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde Diyarbakır’a çok önemli organizasyonlar aldıklarını söyledi.

Geçen hafta Okullararası Atletizm Kros Türkiye Şampiyonası ve Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol müsabakalarına ev sahipliği yaptıklarını belirten Erim, şöyle konuştu:

"Çok önemli ve güzel organizasyonları Diyarbakır’da sorunsuz bir şekilde yaptık. Bugünde Okullararası Gençler Voleybol Türkiye Yarı Final müsabakalarının startını verdik. İyi ekiplerin yer aldığı müsabakalar, cuma günü yapılacak final maçlarıyla sona erecek. Diyarbakır’a gelen tüm takımlara başarılar diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber