Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 20 Mart 2015 - 13:53 Yorum: 0

Okullararası Güreş Grup Müsabakaları

Türkiye Okul Sporları Federasyonunca düzenlenen ve 4 gün sürecek müsabakalarda 250 sporcu mücadele ediyor

Okullararası Güreş Grup Müsabakaları

MUĞLA (AA) - 13-14 Yaş Serbest ve Grekoromen Okullararası Güreş Grup Müsabakaları, Muğla'da başladı.

Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan grup müsabakaların başlaması dolayısıyla Ortaca Spor Salonunda tören düzenlendi.

Ortaca Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Murat Sözgen, okul sporları faaliyetleri içinde yer alan güreşlerin bu yıl Ortaca'da yapılmasının kendilerinin mutlu ettiğini söyledi.

Grup elemelerinin ilçede 4 gün süreceğini belirten Sözgen, "İlk gün grekoromen sitilde müsabakalar yapıldı. Yarın da serbest sitilde yapılacak. Müsabakalarda 250 sporcu mücadele edecek. Yarışmanın kardeşlik ve spor ruhu içinde yapılmasını diliyorum" dedi.

Müsabakaların ilk gününde grekoromen sitilde Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Burdur, Bursa, Denizli, Isparta, İzmir, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak'tan 92 sporcu mindere çıktı.

Törene Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Türkiye Güreş Federasyonu temsilcisi Nusret Atik, davetliler ve sporcular katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber