Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Kasım 2020 - 10:48 Yorum: 0

Okullarda fiziki tadilat yapılıyor

DÜZCE(İHA) – Düzce'de otomotiv yan sanayi üretimi yapan bir sanayi kuruluşunun desteği ile Şehit Yalçın Güzeler Ortaokulu koridorları tamir edildi boyanarak...

Okullarda fiziki tadilat yapılıyor

DÜZCE(İHA) – Düzce'de otomotiv yan sanayi üretimi yapan bir sanayi kuruluşunun desteği ile Şehit Yalçın Güzeler Ortaokulu koridorları tamir edildi boyanarak yenilendi.

Pandemi nedeniyle okullar boş kaldı. Bunu değerlendiren okul yönetimleri de okullarında bakım ve tadilat yapıyorlar. Şehit Yalçın Güzeler Ortaokulu idarecileri de kentte otomotiv yan sanayi üzerine üretim yapan firmanın da desteği ile koridorlar tadilattan geçirildi ve boyanarak yeni görünümüne kavuştu. Okul yönetimi "Öğrencilerimizin güvenle ve sağlıkla eğitimlerine devam edecekleri güzel yarınlar için okulumuz fiziki düzenleme ve dezenfekte çalışmalarımız sürmektedir" dediler.

Okullarda fiziki tadilat yapılıyor

Okullarda fiziki tadilat yapılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber