Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 19 Eylül 2016 - 12:08 Yorum: 0

Okullarda narkotim denetimi

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli narkotim polis timleri, ders zilinin çaldığı ilk gün...

Okullarda narkotim denetimi

Balıkesir'de "narkotim" ekipleri, okul önlerinde kuş uçurtmuyor.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli narkotim polis timleri, ders zilinin çaldığı ilk gün okul önlerinde denetimler yaptı. Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesi, Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi Gülser-Mehmet Bolluk Anadolu Lisesi önünde sabah saatlerinde görev alan sivil ve resmi polis ekipleri, uyuşturucu ve madde bağımlılığı konusunda uygulama yaptı. Okul çevresinde bulunan şüpheli şahısların üst aramasını yapan timler, okul önünde de güvenliği sağladı. Uygulamaya çok sayıda narkotim polisi katıldı. Uygulamaların yıl boyunca devam edeceği öğrenildi.

Okullarda narkotim denetimi

Okullarda narkotim denetimi

Okullarda narkotim denetimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber