Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 29 Eylül 2020 - 15:48 Yorum: 0

Okullarda temizlik çalışması yapılıyor

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, korona virüsten dolayı bu yıl sadece ilkokul 1. sınıf ile okul öncesi öğrencileri için başlatılan...

Okullarda temizlik çalışması yapılıyor

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, korona virüsten dolayı bu yıl sadece ilkokul 1. sınıf ile okul öncesi öğrencileri için başlatılan yüz yüze eğitimin ilk gününden bu yana okullarda temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta açılan ve şimdilik sadece ilkokul 1. sınıf ile okul öncesi öğrencileri için başlatılan yüz yüze eğitimin ilk gününden itibaren çalışmalara devam ettiklerini söyleyen yetkililer, tek gayelerinin öğrencilere temiz bir ortam sunmak olduğunu dile getirdi.

Şehir genelinde sürdürülen temizlik çalışmalarının yanında okullarda gerçekleştirilen çalışmalara sabahın ilk ışıklarıyla başladıklarını da sözlerine ekleyen yetkililer, dönüşümlü olarak tüm okullarda bu temizlik çalışmasını yapacaklarını belirtti.

Okullarda temizlik çalışması yapılıyor

Okullarda temizlik çalışması yapılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber