Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 14:18 Yorum: 0

“Okullarımıza birlikte bakalım” projesi başladı

Beylikdüzü Belediyesi, "Okullarımıza Birlikte Bakalım" adlı bir kampanya başlattı.

“Okullarımıza birlikte bakalım” projesi başladı

Beylikdüzü Belediyesi, "Okullarımıza Birlikte Bakalım" adlı bir kampanya başlattı. Anne ve babalar artık okullarda yapılan bakım, onarım çalışmaları ve fiziki gelişimleri Beylikdüzü Belediyesi web sitesinden takip edebilecek, önerilerde bulunabilecek.

Eğitim ortamlarını en çağdaş ve ileri seviyeye ulaştırmak için okullarda yoğun mesai geçiren Beylikdüzü Belediyesi, canla başla çalışıyor. Gerek Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gerekse belediye meclis üyelerinden oluşan komisyon okulları sık sık ziyaret ediyor, müdür ve öğretmenlerle görüşüyor, öğrencilerin isteklerini dinliyor. Eksiklikler tespit ediliyor ve hızla gideriliyor.

Eğitim kadrosu ve fiziki koşullar açısından en iyi okulların Beylikdüzü'nde olmasını istediklerini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibi, yeni bir proje başlattı. Velilerin de işin içine dahil edilmesi gerektiği fikrinden doğan "Okullarımıza Birlikte Bakalım" isimli kampanya, Beylikdüzü Belediyesi web sayfasının http://www.beylikduzu.bel.tr/icerik/okullarimiza-birlikte-bakalim linkinden görülebiliyor. Okullara Birlikte Bakalım projesinde toplam 53 okul listelenerek, 2014, 2015 ve 2016 yıllarında yapılan tüm çalışmalar tek tek belirtiliyor. Dileyen anne babalar, çocukların gittikleri okulu web sitesinde yer alan söz konusu bölümden bularak, gerçekleştirilen bakım, onarım ve tüm uygulamaları inceleyip giderilmesini istediği bir eksikliği belirtebilecek ve fikirlerini açıkça ortaya koyabilecek.

Başkan İmamoğlu, "Ülkemizin geleceği olan canımız çocuklarımızın en iyi şartlarda ve en iyi ortamlarda yetişmeleri için okul yenileme çalışmalarımızı 3 yıl önce göreve gelir gelmez başlatmıştık. Ön hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra hemen kollarımızı sıvamış, ilçemizde tadilat ve tamirat ihtiyacı bulunan bütün anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve diğer okullarımızda çalışmalarımıza başlamıştık. Bu süre içerisinde, ilçemizdeki 53 eğitim kurumunun içini ve dış yüzeyini yenilemekle kalmayıp onlara yepyeni bahçeler, spor alanları, kütüphaneler ve daha nice yeni üniteler, alanlar kazandırdık. Elbette engelli öğrencilerimizi de unutmadık. Okullarımızda engelli asansörleri kurduk, rampalar inşa ettik ve eğitim gördükleri ortamları onlara daha uygun hale getirdik. Bugün de çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alabilmeleri için, gerekli bütün çalışmaları planlı ve programlı bir şekilde yapmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber