Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır
Sami Er
Ekonomi 22 Haziran 2017 - 10:13 Yorum: 0

Okulların sona ermesiyle gençlere karne hediyesi

markası Vodafone FreeZone, karne heyecanı ile birlikte tatil sevinci yaşayan gençlere özel bir kampanya düzenlediğini açıkladı.

Okulların sona ermesiyle gençlere karne hediyesi

markası Vodafone FreeZone, karne heyecanı ile birlikte tatil sevinci yaşayan gençlere özel bir kampanya düzenlediğini açıkladı.

Vodafone Türkiye'nin "Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone, okulların tatile girdiği bu dönemde gençleri sevindirecek yeni bir kampanya başlattı. Şirket açıklamasına göre telefonunu değiştirmek veya yeni telefon sahibi olmak isteyen Vodafone Freezone'lu gençler, Samsung'un 2017 model Galaxy A3 ve Galaxy A5 telefonlarını esnek tarifelere özel avantajlı ek ödemelerle 24 ay taksitle alabilecek.

"Vodafone FreeZone ile gençlerimize bir karne hediyesi de biz veriyoruz"

Açıklamada ifadeleri bulunan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: "Her segmentin beklentisinin farklı olmasından hareketle oluşturduğumuz Vodafone FreeZone markasıyla 26 yaş ve altı gençlerin ihtiyaçlarına uygun avantajlı kampanyalar düzenlemeye devam ediyoruz. Bu dönemde de karne heyecanı ve tatil sevincini bir arada yaşayan gençlerimizi düşünerek yeni bir kampanya başlattık ve onlara bir karne hediyesi de biz verelim istedik. Bu kampanyayla, yeni bir telefon almak isteyen veya mevcut telefonunu değiştirmek isteyen gençlerimizi ve gençlere karne hediyesi almak isteyen ailelerini düşündük. Uygun taksit imkânı ve internet hediyesi ile hem aileleri hem de Freezone'lu gençlerimizi mutlu ettiğimize inanıyoruz. Gençlerimiz üç ay boyunca bir yandan tatilin keyfini çıkaracak bir yandan da hediye ek 2GB internet ile sosyal medyayı özgürce kullanacak. Vodafone FreeZone ile gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz".

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber