Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 12:43 Yorum: 0

Okumada Yaşının Olmadığını Gösterdi

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 3 çocuk babası 30 yıllık polis memuru Bekir Kıyak, okumanın yaşı olmadığını göstererek yıllar sonra...

Okumada Yaşının Olmadığını Gösterdi

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 3 çocuk babası 30 yıllık polis memuru Bekir Kıyak, okumanın yaşı olmadığını göstererek yıllar sonra üniversite bitirdi.

Bekir Kıyak, okumanın yaşının olmadığını ve azmin zaferi olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine bağlı Ortaca Meslek Yüksek Okulu'nun Bahçe Tarım bölümünü bitirerek, yapılan törende Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Yokaş'tan diplomasını aldı.

Polis Memuru Bekir Kıyak, diplomasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada; "Ben liseyi bitirdikten sonra polis mesleğine başladım. 30 yıllık polis memuru olarak çeşitli il ve ilçelerde görev yaptım. Ortaca İlçesi'ne geldiğimde okumanın yaşının olmadığını gösterip, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne bağlı Ortaca Meslek Yüksek Okulu'nun Bahçe Tarım Bölümünü kaydımı yaptırdım. Görevimin dışında derslerimi çalışıp, okulu bitirdim. Okulun mezuniyet töreninde ise, Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Yokaş ve öğretim görevlileri tarafından diplomam verildi. Burada azmin zaferini gösterip, okumanın yaşının olmadığını gösterdiğim için mutluyum" dedi.

Okumada Yaşının Olmadığını Gösterdi

Okumada Yaşının Olmadığını Gösterdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber