Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Nisan 2018 - 09:33 Yorum: 0

Olaylı derbiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 22 kişi daha adliyeye sevk edildi

Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında bugün sabah saatlerinde 22 şüpheli daha sağlık kontrollerinin ardından adliyeye...

Olaylı derbiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 22 kişi daha adliyeye sevk edildi

Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında bugün sabah saatlerinde 22 şüpheli daha sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Fenerbahçe Ülker Stadı'ndaki Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de yaralanmasıyla sonuçlanan olaylara ilişkin başlatılan soruşturma Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca sürdürülüyor. Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü'nde, saat 07.00 sıralarında işlemleri biten 22 şüpheli daha sonra yapılan sağlık kontrollerinin ardından Anadolu Adliyesine sevk edildi. Şüpheliler adliyeye girerken görüntülendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber