Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 18 Ekim 2014 - 14:33 Yorum: 0

Öldürülen 3 gencin yaşadığı vahşet görüntülendi

Diyarbakır'da Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine kurban dağıtırken vahşice öldürülen 3 gencin uğradığı saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı.

Öldürülen 3 gencin yaşadığı vahşet görüntülendi

Diyarbakır'da Kurban Bayramı'nda gereksinim sahiplerine kurban dağıtırken vahşice öldürülen 3 gencin uğradığı hücum anının görüntüleri ortaya çıktı.

Diyarbakır'da bir cemiyet sebebi ile hazırlanmakta olan kurban eti paketlerini yoksullara dağıtırken IŞİD bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde bir grubun saldırısına uğrayarak hayatını kaybeden Yasin Börü (16), Hasan Gökgöz (26) ve Hüseyin Dakak'ın (19) gördüğü şiddet hatıra görüntülere yansıdı.

Bir vatandaşın cep telefonu ile Bağlar ilçesi Cengizler Caddesi Yoğurt Pazarı karşısındaki binanın önünde çektiği görüntüde, yüzleri kapalı kişiler, bir kişiyi binadan yerde sürükleyerek çıkarıyor, yerdeki başka insanların kafasına satır ve sopalarla vuruluyor.

IŞİD bahanesiyle Diyarbakır'da düzenlenen olaylarda hayatını kaybeden 12 kişiden Yasin Börü (16), Hasan Gökgöz (26) ve Hüseyin Dakak (19), bir cemiyet tarafından hazırlanan kurban eti paketlerini yoksullara dağıtırken bir grubun saldırısına uğramış, 3 gence yönelik hücum ve cesetlerine yapılan işkence, otopsi raporu ile belgelenmişti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber