Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 17 Aralık 2017 - 12:33 Yorum: 0

Öldürülen okul müdürü olayında 3 tutuklama

İzmir'in Ödemiş ilçesinde okul müdürünün silahlı saldırıyla hayatını kaybetmesi olayına ilişkin gözaltına alınan 2 öğrenci ve azmettirdiği ileri...

Öldürülen okul müdürü olayında 3 tutuklama

İzmir'in Ödemiş ilçesinde okul müdürünün silahlı saldırıyla hayatını kaybetmesi olayına ilişkin gözaltına alınan 2 öğrenci ve azmettirdiği ileri sürülen baba çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ayhan Kökmen'in makamında silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmesiyle ilgili gözaltına alınan 11. sınıf öğrencileri U.Y. ile İ.P. jandarmadaki işlemlerinin ardından, sağlık kontrolüne gönderildi. Yapılan tetkiklerde öğrencilerin vücutlarında uyuşturucu madde kalıntısı bulunduğu belirlendi. Adliyeye sevk edilen öğrenciler U.Y. ve İ.P. "kasten adam öldürme", U.Y'nin babası B.Y. ise "adam öldürmeye azmettirmek" suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber