Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Haziran 2016 - 13:58 Yorum: 0

Olimpiyat Güreşçilerimiz Grand Prix Turnuvasına Katılıyor

Almanya Grand Prix Güreş Şampiyonası'na Türkiye'den 4 olimpiyat sporcumuz katılıyor.

Olimpiyat Güreşçilerimiz Grand Prix Turnuvasına Katılıyor

Almanya Grand Prix Güreş Şampiyonası'na Türkiye'den 4 olimpiyat sporcumuz katılıyor. Başkan Musa Aydın, bu turnuvanın Milli Takım açısından önemli olduğuna dikkat çekerek, "Takımımız bu turnuvada hem olimpiyat hem de yaklaşan dünya şampiyonası öncesi önemli bir provadan geçmiş olacak" dedi.

2-3 Temmuz tarihlerinde Almanya'nın Dortmund kentinde düzenlenecek olan Almanya Grand Prix turnuvası başlıyor. 20'ye yakın ülkeden yaklaşık 300 güreşçinin katılması beklenirken turnuvada ülkelerin olimpiyata gidecek sporcuları da katılacak. Türkiye'den de bu turnuvaya 4 olimpiyat sporcumuz minderde boy gösterecek.

4 OLİMPİYAT GÜREŞÇİMİZ KATILACAK

Türkiye Güreş Milli Takımı, 2016 Rio Olimpiyatlarına az bir süre kala maç eksikliklerini gidermek, uluslararası turnuvalardaki tecrübelerini artırmak için Almanya Grand Prix turnuvasına katıldı. Önümüzdeki hafta yapılacak olan turnuvada 21 milli güreşçimiz katılırken aralarında olimpiyata gidecek şampiyon sporcularımız serbest stilde Süleyman Atlı, grekoromende Selçuk Çebi, Cenk İldem ve Rıza Kayaalp olacak.

AYDIN: "OLİMPİYAT SPORCULARIMIZ KENDİNİ İSPATLADI"

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Grand Prix turnuvasının milli güreşçilerimiz için en önemli turnuvalar arasında olduğunu belirterek, "Zaten Rıza, Selçuk, Cenk ve Süleyman kendilerini ispatlamış güreşçilerimizdir. Ancak bu turnuva bizim için çok önemli. Grekoromen ve Serbest takımımızdaki güreşçilerimizi göreceğiz. Takımımız bu turnuvada hem olimpiyat hem de yaklaşan dünya şampiyonası öncesi önemli bir provadan geçmiş olacak" dedi.

TURNUVAYA KATILACAK OLAN SPORCULARIMIZ

Almanya Grand Prix turnuvasına katılacak olan güreşçilerimizin isimleri ve sıkletleri şöyle:

Serbest

57 kiloda Süleyman Atlı, Barış Kaya

61 kiloda Mehmet Emin Öğüt

65 kiloda Mustafa Zopalı

70 kiloda Haydar Yavuz, Muhammet Akdeniz

74 kiloda Ayhan Sucu

86 kiloda Caner Demirtaş, Serdar Böke

97 kiloda Hüseyin Gündüz

125 kiloda Yunus Emre Dede

Grekoromen

60 kiloda Şerif Kılıç

66 kiloda Enes Başar

71 kiloda Selçuk Can, Murat Dağ

75 kiloda Selçuk Çebi, Yunus Emre Başar, Furkan Kıvrak

85 kiloda Metehan Başar

98 kiloda Cenk İldem

130 kiloda Rıza Kayaalp

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber