Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mayıs 2016 - 15:24 Yorum: 0

Oltu Anadolu Lisesi Kompozisyonda İl İkincisi

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen "Trafik" konulu kompozisyon yarışmasında Oltu Anadolu Lisesi 11-D sınıf öğrencisi Sevil Yıldırım İl...

Oltu Anadolu Lisesi Kompozisyonda İl İkincisi

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen "Trafik" konulu kompozisyon yarışmasında Oltu Anadolu Lisesi 11-D sınıf öğrencisi Sevil Yıldırım İl ikincisi oldu.

Erzurum'da Havuzbaşında açık havada yapılan programda öğrenciye destek amaçlı okul müdür başyardımcısı Osman Taşcı ve Biyoloji öğretmeni Selim Uzun katıldı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Programa Erzurum İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcıları, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kompozisyon yarışmasında il ikincisi olan Sevil Yıldırım ödülünü Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısının elinden alırken, Oltu Anadolu Lisesinin her geçen gün başarı çıtasını artırmakta olduğu gözlendi.

Okul Müdürü Necati Koçak "Öğrencimiz Sevil Yıldırım'a ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum . Bir sonraki yarışmada inşallah ilde ilk üçe okulumuz öğrencileri talip olur ve bunu da başarırız."dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber