Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Ağustos 2017 - 18:18 Yorum: 0

Ölü bulunan Hollandalının ailesi Silifke’de DNA testi verdi

Mersin'in Silifke ilçesinde kaybolup 37 gün sonra ölü olarak bulunan Hollandalı Joey Hoffman'ın ailesinin, Silifke ilçesinde DNA testi verdiği ve test sonucunun...

Ölü bulunan Hollandalının ailesi Silifke’de DNA testi verdi

Mersin'in Silifke ilçesinde kaybolup 37 gün sonra ölü olarak bulunan Hollandalı Joey Hoffman'ın ailesinin, Silifke ilçesinde DNA testi verdiği ve test sonucunun ardından cenazeyi Adana Adli Tıp Kurumundan alacakları belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, sigortacı Joey Hoffman (22), Hollandalı arkadaşı 34 yaşındaki Björn Breukers ve Tarsuslu eşi 26 yaşındaki Derya Ün Breukers ile birlikte 8 Temmuz'da Narlıkuyu'da tatil yapmak ve arazi satın almak için bu bölgeye geldi. Dağlık alanda arazi bakan 3 arkadaştan, Derya ile eşi Björn Breukers iddiaya göre ayrılıp geldikleri yoldan dönüşe geçti. Hoffman ise, "Ben tırmanamam, aşağı yola doğru gideceğim" diyerek ayrıldı. O günden sonra Hoffman'nı izine rastlanılmadı.

37 gün boyunca 80 kişilik ekip tarafından drone ve köpeklerle aranan kayıp Hollandalı Joey Hoffman'ın cenazesi 14 Ağustos sabahı Kuruçay Deresi yakınlarındaki kayalıklar arasında bulundu. Cenaze otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken 3 gündür Hoffman'ın ailesi Adana'ya gelmedi. Bugün öğlen saatlerinde ise ailenin Silifke ilçesine giderek, cesedin kimliğinin tam olarak belirlenebilmesi için gerekli DNA örneğini verdiği öğrenildi.

Silifke polisinden bilgilerde alan ailenin cenazeyi DNA testinden sonra morgdan alacakları yetkililer tarafından belirtildi. DNA testinin ise Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber