Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Ağustos 2014 - 21:03 Yorum: 0

Ölüdeniz ve Akçapınar Plajı'nın özel şirkete kiralanması

Muğla Büyükşehir Belediyesi: "MELSA şirketi tarafından, protokollerin tek taraflı feshine ilişkin açılan iptal davasında, Muğla 2. İdare Mahkemesi, 28 Ağustos'ta oy birliğiyle yürütmenin durdurulmasına karar verdi"

Ölüdeniz ve Akçapınar Plajı'nın özel şirkete kiralanması

MUĞLA (AA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ölüdeniz Kumsalı Günübirlik Alan ve Tesisleri İşletme Protokolü'nün tek taraflı feshine ilişkin açılan iptal davasında mahkemenin oy birliğiyle yürütmenin durdurulmasına karar verdiğini bildirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Muğla El Sanatları Şirketinin (MELSA), 6360 sayılı yasa uyarınca 31 Mart'ta Devir ve Tasfiye Komisyonu kararıyla Büyükşehir Belediyesine devredildiği hatırlatıldı.

Şirketin bünyesindeki işletmelerden, Akçapınar Mahallesi Araplar mevkisi ile Ölüdeniz kumsalındaki günübirlik alan ve tesislerin işletme protokollerinin, 2021 yılına kadar geçerli olmasına rağmen feshedildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"MELSA Şirketi, Muğla Valiliği ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hakkında 14 Ağustos'ta işletmeler için daha önceden verilen yargı kararlarının uygulanmaması nedeniyle Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Süreç devam ettiği sırada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ölüdeniz kumsalındaki günübirlik alan ve tesislerin işletme protokolü ile Akçapınar köyü Araplar mevkisi kıyı kesimi kumsal alan tesisleri işletme protokolünü 31 Temmuz'da tek taraflı olarak feshettiğini bildirdi. MELSA şirketi tarafından, protokollerin tek taraflı feshine ilişkin açılan iptal davasında Muğla 2. İdare Mahkemesi, 28 Ağustos'ta oy birliğiyle yürütmenin durdurulmasına karar verdi."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber