Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Ağustos 2017 - 09:58 Yorum: 0

Ölüme davetiye çıkardı

Adana'da inşaatın 4. katının tahta kalıplarını çakan bir işçinin incecik bir tahta üzerinde kafasında baret olmadan, belinde koruma halatı olmadan çalışması...

Ölüme davetiye çıkardı

Adana'da inşaatın 4. katının tahta kalıplarını çakan bir işçinin incecik bir tahta üzerinde kafasında baret olmadan, belinde koruma halatı olmadan çalışması yürekleri ağza getirdi.

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi'nin (İSİG) verilerine göre Temmuz ayında en az 205, yılın ilk yedi ayında ise en az bin 119 işçi yaşamını yitirdi. Ancak bütün bu rakamlara rağmen işçiler kendi hayatlarını hiçe sayıyor.

Adana'da bir inşatta kalıp ustası olarak çalışan bir işçinin 4. katın kalıplarını çakarken hiç önlem almadığı görüldü. Kafasında baret, belinde koruma halatı olmadan ince tahtanın üzerinde canını hiçe sayarak çalışan işçi, görenlerin ağızlarını yüreğine getirdi. İşçi, incecik bir kalıp üzerinde sağa sola giderek çalışması görenleri hayrete düşürdü. En ufak bir denge kaybında 4 kat aşağı düşmesi söz konusu olan işçi ölümüne çalışmaya devam etti.

Ölüme davetiye çıkardı

Ölüme davetiye çıkardı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber