Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi20:59 Amasya AFAD’dan depremin sarstığı Tokat ve Yozgat’a destek ekibi20:56 Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı20:56 Başkan Tetik şehit yakınları ile bir araya geldi20:54 Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı...20:46 Yozgat’ta 3 ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi20:45 Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi20:45 Çankırı AFAD Arama Kurtarma Ekibi deprem bölgesine gönderildi20:45 Ferhat Akbaş: “Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız”20:44 Elif Şahin: “Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik”20:44 Yozgat Valisi Özkan: “Yaralımız yoktur”20:42 Mersin’deki kazada hayatını kaybeden işçi Osmaniye’de toprağa verildi20:22 Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık belediyenin borç bilançosunu açıkladı20:22 Doktoru darp etmişti: Mahkeme yurtdışına çıkışını yasakladı20:18 Sulusaray’da depremde panik yaparak kaçmaya çalışan 5 kişi yaralandı
Asayiş 13 Ağustos 2016 - 15:23 Yorum: 0

Ölümlü kazaları protesto eden vatandaşlar karayolunu 4 saat kapattı

Muğla Milas'a bağlı Bafa Mahallesinde, Ayşegül Ersalan'ın (30) kamyon altında can vermesi üzerine bölge halkının başlattığı yol kapatma eylemi 4 saat...

Ölümlü kazaları protesto eden vatandaşlar karayolunu 4 saat kapattı

Muğla Milas'a bağlı Bafa Mahallesinde, Ayşegül Ersalan'ın (30) kamyon altında can vermesi üzerine bölge halkının başlattığı yol kapatma eylemi 4 saat sonra Kaymakam ve Jandama Komutanı'nın araya girmesiyle sona erdi.

Muğla Milas'a bağlı Bafa Mahallesinde, sabah saatlerinde kamyon çarpan Ayşegül Ersalan'ın (30) hayatını kaybetmesi üzerine bölge halkı ayağa kalkıp, karayolunu trafiğe kapatmıştı. Kapıkırı mevkisinde, bir süre önce de 1 ölümlü 1 yaralamalı kaza yaşanmasının ardından bölgeye kavşak istediklerini belirten çevre sakinleri, taşlarla Milas-Söke yolunu trafiğe kapattı. Öfkesine hakim olamayan grup zaman zaman karayolunu kullanan araçlara da taş ve sopalarla saldırdı. Mahalleliler ayrıca, Kapıkırı'na kavşak yapılması için imza kampanyası başlattı.

Görüşmeyen konuşmayan yetkili kalmadı

Milas İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halit Çalmuk ve jandarma ekipleri olay yerine giderek öfkeli vatandaşı ikna etmeye çalıştı. Bunda başarılı olamayan komutan, cep telefonundan Milas Kaymakamı Fuat Gürel'i arayarak eylemcilerle görüştürdü. Kaymakam Gürel telefonda vatandaşlara, söz konusu Kapıkırı mevkisinde meydana gelen kazalar için gereken önlemleri alacağını ve hemen yarın kesin çözüm üreteceğini söyledi. Bu arada Milas Kaymakamı Fuat Gürel'in yerine vekâleten bakan Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan da olayı duyar duymaz Bafa'ya geldi. Gödekmerdan, Gürel'in kesin çözüm bulunacağına yönelik söz vermesinin ardından Muğla Valisi Amir Çiçek'in de bir toplantıda olduğunu ve o nedenle gelemediğini açıkladı. Gödekmerdan ayrıca Vali Çiçek'in de karayolu için gereken çözümleri üreteceğini söylediğini belirtti.

Gödekmerdan'dan sonra olay yerine gelen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da, konu hakkında ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

30 kilometrelik araç kuyruğu oluştu

Yaklaşık 4 saat boyunca kapalı kalan Milas-Söke karayolunda, 30 kilometreyi bulan uzun araç kuyrukları oluştu. Yetkililerin araya girmesinin ardından karayolu trafiğe açıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber