Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ekim 2017 - 16:53 Yorum: 0

Ölümünün 110. yılında Sabahattin Ali anılacak

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, "Bu Toprağın Çınarı Sabahattin Ali" adı altında 41 yıllık yaşantısına üç roman, on öykü, iki şiir kitabı ve...

Ölümünün 110. yılında Sabahattin Ali anılacak

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, "Bu Toprağın Çınarı Sabahattin Ali" adı altında 41 yıllık yaşantısına üç roman, on öykü, iki şiir kitabı ve yedi kitap çevirisi sığdıran Sabahattin Ali'yi anacak.

20 Ekim Cuma günü Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda saat 19.00'da kitap imzalama programı ile başlayacak etkinlikte saatler 20.00'ı gösterdiğinde Metin Avdaç'ın yönetmenliğini yaptığı Sabahattin Ali'nin hayatının anlatıldığı "Sabah Yıldızı" belgesel filminin gösterimi yapılacak. Belgesel film gösteriminin ardından saat 22.00'de Prof. Dr. Filiz Ali ve Metin Avdaç ile Sabahattin Ali konulu söyleşi gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilecek "Bu Toprağın Çınarı Sabahattin Ali" etkinliği 21 Ekim Cumartesi gecesi de devam ederken Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda saat 21.00'de Ali Kocatepe ile Sabahattin Ali şarkıları konseri düzenlenecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber