Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Kasım 2017 - 13:53 Yorum: 0

Ömer Aşık, parkelere döndü

New Orleans Pelicans'ta forma giyen Ömer Aşık, Crohn hastalığı nedeniyle şubat ayından beri uzak kaldığı parkelere Phoenix Suns maçıyla döndü.

Ömer Aşık, parkelere döndü

New Orleans Pelicans'ta forma giyen Ömer Aşık, Crohn hastalığı nedeniyle şubat ayından beri uzak kaldığı parkelere Phoenix Suns maçıyla döndü. Aşık, müsabakada 6 sayı, 1 ribaund ile oynadı.

NBA'de New Orleans Pelicans, Talking Stick Resort Arena'da karşı karşıya geldiği Phoenix Suns'ı 115-91'lik skorla mağlup etti. Bu müsabaka ile birlikte Pelicans'ta oynayan milli basketbolcu Ömer Aşık da şubat ayından sonra ilk kez parkeye çıktı. Crohn hastalığı nedeniyle uzun bir süre oynayamayan Ömer, Phoenix maçında 11 dakika süre aldı ve 6 sayı, 1 ribaund ile takımına katkı verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber