Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ağustos 2017 - 19:38 Yorum: 0

Ömer Halisdemir’in babasından Eren Bülbül’ün ailesine taziye ziyareti

TRABZON (İHA) – 15 Temmuz'da darbeci generali öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, şehit Eren Bülbül'ün...

Ömer Halisdemir’in babasından Eren Bülbül’ün ailesine taziye ziyareti

TRABZON (İHA) – 15 Temmuz'da darbeci generali öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, şehit Eren Bülbül'ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Trabzon'a geldi. Oğlu Soner Halisdemir ile Trabzon'a gelen baba Halisdemir, ilk olarak Trabzon Valisi Yücel Yavuz'u ziyaret etti. Halisdemir, buradan Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu ile geçtiğimiz günlerde Maçka ilçesi kırsalında PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarete Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan da eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber