Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 29 Nisan 2016 - 17:17 Yorum: 0

Ömer Tuğrul İnançer, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen “Efendimiz” konulu konser ve Mevlevi Ayin-i..

Ömer Tuğrul İnançer, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı Ziyaret Etti

MALATYA (İHA) Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen “Efendimiz” konulu konser ve Mevlevi Ayin-i Şerifi programlarına katılmak üzere Malatya gelen Ömer Tuğrul İnançer, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan Gencay da katıldı. Malatya’ya defaten geldiğini belirten Ömer Tuğrul İnançer, “Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in miladi doğum yıl dönümü münasebetiyle Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından tertip edilen konser ve Mevlevi ayini için Malatya’dayız. Türkiye’de belediyecilik anlayışı artık değişti. İnsanların gönül ihtiyaçlarını da giderecek yüksek seviyeye erişti” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise “Peygamberimiz (S.A.V)’in doğum yılı münasebetiyle gerçekleştireceğimiz programa bizleri kırmayarak gelen Ömer Tuğrul İnançer hocamıza teşekkür ediyorum. Hocamızı Malatya’da ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber