Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2016 - 13:28 Yorum: 0

OMÜ sloganını arıyor

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) yeni sloganını yarışmayla arıyor.

OMÜ sloganını arıyor

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) yeni sloganını yarışmayla arıyor.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ni ulusal ve uluslararası alanda temsil edecek niteliklere sahip özgün bir slogan fikri olduğunu düşünen ve açıklanan şartları taşıyan herkes "www.omu.edu.tr" web adresinde yer alan formu doldurarak yarışmaya katılabilecek. "Sloganını sen belirle" teması çerçevesinde düzenlenen yarışmaya başvurular 9 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek.

Öğrenci, akademik ve idari personel ile tüm paydaşların Ondokuz Mayıs Üniversitesi hakkındaki bilgilerini artırmak, bu yönde motive etmek ve onları araştırma yapmaya yöneltmeyi amaçlayan yarışmaya katılan sloganları jüri temaya uygunluk, yaratıcılık ve özgünlük, teknik kullanım ve sanatsal değer ölçütlerine göre değerlendirecek.

Yarışma jürisi sunulan sloganları 12-31 Aralık tarihleri arasında inceleyerek kazananı belirleyecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber