Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 19 Ağustos 2016 - 20:03 Yorum: 0

OMÜ’de ‘FETÖ CD’lerinin tuvalete atılması olayında 5 kişi açığa alındı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde(OMÜ) "FETÖ CD'lerini kadınlar tuvaletine attığı" iddia edilen öğretim üyesinin de içinde bulunduğu 5 personel...

OMÜ’de ‘FETÖ CD’lerinin tuvalete atılması olayında 5 kişi açığa alındı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde(OMÜ) "FETÖ CD'lerini kadınlar tuvaletine attığı" iddia edilen öğretim üyesinin de içinde bulunduğu 5 personel görevden uzaklaştırıldı.

OMÜ'den konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Üniversitemizde Paralel Devlet Yapılanması ile bağlantılı veya söz konusu örgüte destek ya da yardımcı olma durumunda olan personelin tespiti ve haklarında gerekli hukuki işlemlerin yapılması amacıyla devam eden, inceleme/değerlendirme süreci titizlikle sürdürülmektedir. Bu çalışmalar neticesinde yerel/ulusal basında "FETÖ kasetlerini tuvalete attığı" iddia edilen öğretim üyesinin de içinde bulunduğu toplam 5 personel hakkında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 137. maddesi gereği Rektörlük makamınca 19 Ağustos tarihinde "görevden uzaklaştırma" kararı verilmiş olup; diğer açığa alınanlarla birlikte hukuki süreç devam etmektedir" denildi.

Fetullah Gülen'in propaganda görüntülerinin bulunduğu CD'leri kadınlar tuvaletine attığı iddia edilen eski Rektör Yardımcısı ve eski Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. S.K., polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber