Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Eylül 2014 - 18:23 Yorum: 0

OMÜ'de stant gerginliği

SAMSUN (AA) - Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) stant gerginliği yaşandı.OMÜ Kurupelit Yerleşkesindeki Fen Edebiyat Fakültesi önünde İnsani Yardım Vakfı (İHH) adına bir grup öğrenci...

OMÜ'de stant gerginliği

SAMSUN (AA) - Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) stant gerginliği yaşandı.

OMÜ Kurupelit Yerleşkesindeki Fen Edebiyat Fakültesi önünde İnsani Yardım Vakfı (İHH) adına bir grup öğrenci stant açtı. Stantta çeşitli broşürler dağıtan öğrencilere, karşıt görüşlü bazı öğrenciler tepki gösterdi. 

Bunun üzerine OMÜ'ye ait özel güvenlik görevlileri olayın büyümemesi için müdahale etti. Durumun polise bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ve sivil polis ekibi sevk edildi.

Burada alınan güvenlik önlemlerinin ardından İHH adına öğrenciler broşürlerini dağıtmaya devam etti. Bu sırada karşıt gruptakiler standın kaldırılmamasına tepki gösterince bazı öğrenciler arasında arbede yaşandı. Olaya güvenlik güçleri müdahale etti.

Daha sonra standı açan grubun standı kaldırması üzerine etraftakiler dağıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber