Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 02 Eylül 2016 - 15:33 Yorum: 0

OMÜ’den açıklama

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) 3 kişi kamu görevinden çıkarıldı, yurt dışında 9 üniversite ile imzalanan uluslararası iş birliği protokolleri...

OMÜ’den açıklama

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) 3 kişi kamu görevinden çıkarıldı, yurt dışında 9 üniversite ile imzalanan uluslararası iş birliği protokolleri feshedildi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, "Üniversitemizde FETÖ/PDY ile bağlantılı veya söz konusu örgüte destek ya da yardımcı olan personellerin tespiti ve haklarında gerekli hukuki işlemlerin yapılması amacıyla başlatılan inceleme ve değerlendirme süreci titizlikle sürdürülmektedir. Bu çalışmalar kapsamında 3 idari personel hakkında 668 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 4. maddesinin 8. fıkrasının ç bendi gereği gerekli işlemler üniversite yönetim kurulunca yapılmış ve haklarında kamu görevinden çıkarma işlemi tesis edilmiştir. Yine bu kapsamda daha önce iptal edilenlere ilave olarak, üniversitemiz ile yurt dışında bulunan 9 üniversite arasında imzalanan uluslararası iş birliği protokolleri rektörlüğümüzce tek taraflı olarak feshedilmiştir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber