Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Eylül 2016 - 13:58 Yorum: 0

Önal’dan Coşkun’a ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail...

Önal’dan Coşkun’a ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Önal'ı makamında ağırladı.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Genel Müdür Yaşar Coşkun'u ziyaret eden Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Coşkun'a yeni görevinde başarılar diledi. Önal, "Yaşar Hoca Manisa'yı tanıyan ve Manisa'nın tanıdığı bir isim. Önemli işlere imza atacağını biliyoruz. Allah utandırmasın" dedi.

"Manisa'mız 17 ilçesiyle büyük bir il"

Genel Müdür Yaşar Coşkun da İsmail Önal'a hem getirdiği çiçek hem de nazik ziyareti sebebiyle teşekkür etti. Genel Müdür Coşkun, "Manisa'mız 17 ilçesiyle büyük bir il. Elbirliği ile ilimizi hak ettiği yerlere taşıyacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Manisa'mıza yaptığımız her yatırım, ilimizi uzun yıllar refaha kavuşturacak. Manisa'mız bu hizmetleri aldıkça Türkiye'nin önemli şehirleri arasına girecek. Biz MASKİ olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber