Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Ağustos 2017 - 23:03 Yorum: 0

Önce bariyerlere çarptı sonra takla attı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybolan otomobilin bariyerlere çarptıktan sonra takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi...

Önce bariyerlere çarptı sonra takla attı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybolan otomobilin bariyerlere çarptıktan sonra takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Çerkezköy Otogarı önünde Ş.T. idaresindeki 34 ZC 5645 plakalı otomobil, Çorlu istikametine seyir halindeyken sürücüsünün bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak durabildi. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Servis'i araması üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücü Ş.T.'yi Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kazaya karışan otomobili çevredeki vatandaşların yardımı ile yol ortasından kaldırıldı. Daha sonra otomobil çekici aracılığı ile otoparka çekildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Önce bariyerlere çarptı sonra takla attı

Önce bariyerlere çarptı sonra takla attı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber