Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 16 Nisan 2022 - 12:13 Yorum: 0

Önce dolaptan çıkardı sonra poşetine koydu

Sultangazi'de bir market önünde bulunan dolaptan meşrubat çalan şahıs kameralar yansıdı.

Önce dolaptan çıkardı sonra poşetine koydu

Sultangazi'de bir market önünde bulunan dolaptan meşrubat çalan şahıs kameralar yansıdı. Şahsın meşrubatları önce yere bıraktığı bir süre sonra ise cebinden çıkardığı poşete koyarak hızla uzaklaştığı görüldü.

Olay, önceki gün Sultangazi Cebeci Mahallesi Çanakkale Şehitleri Caddesi üzerinde bulunan bir markette yaşandı. Yaşanan hırsızlık anı kameralara yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde, şahsın sokak üzerinde bulunan markete ait dolaptan meşrat çıkartarak yere bıraktığı görülüyor. Caddeden geçen vatandaşları kolaçan eden şahsın, daha sonra şişeleri cebinden çıkardığı poşete koyarak hızla dükkan önünden uzaklaştığı görülüyor.

Yaşanan hırsızlığa ilişkin konuşan işyeri sahibi Yakup Taşkın, "Vatandaşın biri meşrubat çalıyor. Ramazan günü böyle bir şeyi yapmasına anlam veremiyorum. Cebinde parası olduğu halde etrafı kolaçan ederek alıp gitmesi ahlaksızlıktır. Cebinde poşetiyle gelmiş etrafı kolaçan ediyor daha sonra poşete meşrubatları koyup oradan uzaklaşıyor. O esnada büfede çalışan arkadaşımız dışarı çıkıyor ama birkaç saniye ile geç kalıyor. Bu şekilde alıp gidiyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber