Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

Önce işyeri sonra evi soyuldu

GAZİANTEP (AA) - Nizip ilçesinde önce işyeri sonrada evinde hırsızlık meydana gelen Orkun Güreşçi, yetkililerden yardım istedi.Saha Mahallesi'nde market işletmeciliği yapan Orkun Güreşçi,...

Önce işyeri sonra evi soyuldu

GAZİANTEP (AA) - Nizip ilçesinde önce işyeri sonrada evinde hırsızlık meydana gelen Orkun Güreşçi, yetkililerden yardım istedi.

Saha Mahallesi'nde market işletmeciliği yapan Orkun Güreşçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 ay önce işyerinin kapısının zorlanarak kırıldığını ve içeriden bir miktar para, sigara ve marketteki tüketim malzemelerinin çalındığını söyledi.

Olayın ardından emniyet ekiplerinin soruşturma başlattığını dile getiren Güreşçi, 3 hafta önce de evine kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce girildiğini, içeriden de cep telefonu ve saat çalındığını vurguladı.

Olaylar nedeniyle şaşkınlığını gizleyemediğini anlatan Güreşçi, "Yetkililerin yardımını bekliyorum ve hırsızlık olaylarının aydınlatılmasını istiyorum. Çünkü bugün bizim malımızı çalanlar yarın başkasına da zarar verebilirler" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber