Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 18 Kasım 2019 - 16:43 Yorum: 0

Önce kitap okuyorlar, sonra antrenman yapıyorlar

Trabzon'un Akçaabat Belediyesince açılan ve faaliyetlerine devam eden Futbol Okulu'nda öğrencileri kitap okuma alışkanlığını pekiştirmek için antrenmana...

Önce kitap okuyorlar, sonra antrenman yapıyorlar

Trabzon'un Akçaabat Belediyesince açılan ve faaliyetlerine devam eden Futbol Okulu'nda öğrencileri kitap okuma alışkanlığını pekiştirmek için antrenmana başlamadan önce 10 dakika kitap okuyorlar.

Çeşitli branşlarda ve yaşlardaki öğrenciler, spor eğitmenleri eşliğinde önce zihinlerini ardından da bedenlerini çalıştırıyorlar.

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve yaklaşık 150 öğrencisi bulunan Futbol Okulunda yapılan bu uygulama sporun yanında eğitime de önem verildiğinin bir göstergesi. Konu ile ilgili düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, kitap okuma alışkanlığının öğrencilerin hem eğitim hayatına hem de spor hayatına önemli ölçüde katkı sağladığını söyledi. Ekim "Amacımız gençlerin bedensel eğitimlerinin yanı sıra ruhsal ve zihinsel eğitimlerine de destek olmak. Antrenman öncesi gençlere kitap okutarak onlara bu alışkanlığı kazandırmak veonların kelime dağarcığını arttırarak ufuklarını geliştirmeyi hedefliyoruz. Gençlerin her alanda kendilerini geliştirmeleri, tam donanımlı hayata hazırlanmaları, vatanı ve milletini seven bireyler olarak yetişmesinin her şeyden önemli olduğunun bilincindeyiz. Belediyemizin imkanları ölçüsünde gençlerimize yönelik faaliyetlerimiz devam edecektir. Bu alanda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Önce kitap okuyorlar, sonra antrenman yapıyorlar

Önce kitap okuyorlar, sonra antrenman yapıyorlar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber