Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 31 Ağustos 2016 - 15:38 Yorum: 0

Önce nikah, sonra konser

Ünlü popçu Berkay, iki yıldır beraber olduğu model Özlem Ada Katipoğlu ile dün gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdi.

Önce nikah, sonra konser

Ünlü popçu Berkay, iki yıldır beraber olduğu model Özlem Ada Katipoğlu ile dün gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdi. Nikah masasında oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Berkay, nikah töreninin ardından konser için Antalya'ya uçtu.

Ünlü şarkıcı Berkay, geçtiğimiz gün uzun süredir birlikte olduğu Özlem Ada Katipoğlu ile dünya evine girdi. Aileler arasında yapılan nikah töreninde duygusal anlar yaşayan Berkay, nikah töreni sonrasında ise dünyanın ve Türkiye'nin en önemli starlarına ev sahipliği yapmaya devam eden EXPO 2016 Antalya'da konser vermek için Antalya'ya uçtu. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla EXPO 2016 Antalya 7 bine yakın kişiye konser veren Berkay eski ve yeni şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte söyledi.

Bu yıl içinde çıkardığı AraBest adındaki konsept albümüyle kendine farklı bir kitle oluşturan Berkay sahne performansıyla ve enerjisi ile hayranlarından büyük alkış aldı. Arabesk rüzgarına kapılan seyirciler, Berkay'ın enerjisiyle ayağa kalkarak durmadan dans etti.

EXPO 2016 Antalya konserinde büyük ilgi gören Berkay 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile konser alanını dolduran 7 bin seyircisiyle adeta dev bir koro oluşturdu. Berkay'ın tüm izleyicilerle birlikte söylediği 10. Yıl Marşı dakikalarca alkış aldı.

Çiçeği burnunda evliler Berkay ve Özlem Ada Şahin çifti düğünlerini ise 5 Eylül'de Bodrum'da yapacak. Bodrum Bell Sombra Otel'de arkadaşlarını ağırlayacak çift, 5 Eylül gecesi yakınlarıyla mutlu günlerini kutlayacak, 6 Eylül sabahı ise kahvaltı ve havuz partisiyle eğlenceyi devam ettirecek. Çiftin düğününü Fulya Terim ve ekibi organize ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber