Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 29 Mart 2017 - 19:38 Yorum: 0

Önce otomobile, sonra ağaca çarptı

Manisa'nın Salihli ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, başka bir otomobile ardından ağaca çarpıp yan yattı.

Önce otomobile, sonra ağaca çarptı

Manisa'nın Salihli ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, başka bir otomobile ardından ağaca çarpıp yan yattı. Otomobil sürücüsü ölümden dönerken, kazayı gören vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Atatürk Caddesi Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. Şengül O. yönetimindeki 45 LN 808 plakalı otomobil, aynı yönde seyir halinde olan Kadir S. yönetimindeki 16 PE 090 plakalı otomobile çarptıktan sonra, yol kenarındaki palmiye ağacına çarparak yat yattı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Şengül O., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis kaza ile ilgili çalışma yaparken, yaralı otomobil sürücüsü Şengül O.'nun özel bir hastanede çocuk doktoru olarak görev yaptığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber