Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 16 Ekim 2016 - 20:18 Yorum: 0

Önce savaş uçakları ve kobralar vurdu, ardından da kara operasyonu başlatıldı

Tunceli'de insansız hava araçları ile belirlenen terör örgütü PKK hedefleri önce savaş uçakları, ardından da Kobra tipi helikopterlerle vuruldu.

Önce savaş uçakları ve kobralar vurdu, ardından da kara operasyonu başlatıldı

Tunceli'de insansız hava araçları ile belirlenen terör örgütü PKK hedefleri önce savaş uçakları, ardından da Kobra tipi helikopterlerle vuruldu. Bombardımanın ardından bölgeye çok sayıda asker sevk edilerek, kara operasyonu başlatıldı. Operasyonda, 6 hedef imha edildi.

Edinilen bilgilere göre, insansız hava araçları tarafından Kutudere Vadisi'nde tespit edilen terör örgütü PKK hedefleri, önce savaş uçakları ardından da Kobra tipi helikopterler tarafından yoğun bombardıman altına alındı. Bombardımanın ardından hedeflerin bulunduğu bölgeye Skorsy tipi helikopterler ve zırhlı araçlarla çok sayıda özel harekat timi sevk edildi.

Öte yandan Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından tespit edilerek imha edilen PKK hedeflerine yönelik bir açıklama yapıldı. Açıklamada, saat 15.49-16.32 sıralarında alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçaklarının Tunceli kırsalına hava harekatı düzenlediği belirtilerek, bölgede tespit edilen 6 hedefin imha edildiği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber