Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Ağustos 2016 - 10:18 Yorum: 0

Önce villaya sonra cezaevine girdi

Adana'da, girdiği bir villadan içerisinde kredi kartları ve 400 TL para bulunan çanta çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan garson tutuklandı.

Önce villaya sonra cezaevine girdi

Adana'da, girdiği bir villadan içerisinde kredi kartları ve 400 TL para bulunan çanta çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan garson tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay 2 Ağustos Salı günü saat 06.30 sıralarında Kurttepe Mahallesi'nde bulunan Mustafa Kemal İlikçi'ye ait bir villada meydana geldi. Evin mutfak kapısından giren bir hırsız, İlikçi'nin baldızı Feriha Kıvılcım'a ait iki çantayı çalarak kayıplara karıştı. Kıvılcım, çantasında nüfus cüzdanı, ehliyet, banka kartları ve 400 TL nakit para bulunduğunu belirterek eve giren hırsız veya hırsızlardan şikayetçi oldu.

Olayla ilgili araştırma yapan Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, bir taksi şoförünün olay anında bölgeden şiveli konuşan bir şahsı alarak Belediyeevleri Mahallesi'ne bıraktığını tespit etti. Çevredeki kamera görüntülerinin araştırılması sonucunda şüphelinin bir restoranda çalışan Hamit K. isimli garson olduğu anlaşıldı. 13 Ağustos günü restorana giden polis ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan Hamit K. polise verdiği ifadesinde pişman olduğunu belirterek, villadan çaldığı eşyaların bir kısmını Belediyeevleri Mahallesi'ndeki ikametinde sakladığını itiraf etti.

Adana Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirilen Hamit K., sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber