Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 06 Ekim 2016 - 11:28 Yorum: 0

Önder Turacı bıçaklandı

Bir dönem Fenerbahçe'de oynayan eski milli futbolcu Önder Turacı, eski eşinin kardeşi tarafından bıçaklandı.

Önder Turacı bıçaklandı

Bir dönem Fenerbahçe'de oynayan eski milli futbolcu Önder Turacı, eski eşinin kardeşi tarafından bıçaklandı. Turacı'nın durumunun ciddi olduğu belirtiliyor.

Belçika 3. Lig takımlarından Sporting Hasselt takımında forma giyen, bir dönem Fenerbahçe'nin ve milli takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Önder Turacı'nın eski eşinden olan çocuğuyla alakalı yaşadığı problemden dolayı bıçaklandığı ifade edildi.

Turacı'yı bıçaklayan kişinin ise eski eşinin kardeşi olduğu belirtiliyor. Olayın ise Önder Turacı ile eski eşinin çocukları ile alakalı görüşme yaptığı sırada tartıştıkları ve bu tartışmanın ardından Önder Turacı'nın, eski eşinin kardeşi tarafından göğsünden ve omzundan iki kere bıçaklandığı bildirildi. Eski milli futbolcunun durumunun ciddi olduğu ve hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber