Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 27 Haziran 2021 - 17:43 Yorum: 0

OneLife Rally İstanbul’dan start aldı

Balkanlar'da düzenlenen ilk ve tek otomobil etkinliği olan OneLife Rally, beşinci yılında İstanbul'dan start aldı.

OneLife Rally İstanbul’dan start aldı

Balkanlar'da düzenlenen ilk ve tek otomobil etkinliği olan OneLife Rally, beşinci yılında İstanbul'dan start aldı. 100'e yakın özel tasarım, modifiye otomobilin katıldığı etkinliğin bir sonraki durağı Sofya olacak.

Beş yıl önce Balkanlar'dan başlayan OneLife Rally etkinliğinin bu yılki adresi ilk kez İstanbul oldu. İngiltere, ABD, Almanya, İsviçre, Slovenya gibi ülkelerden gelen 100'e yakın özel tasarım, modifiye otomobil, Galataport rıhtımında otomobil tutkunlarıyla buluştu. OneLife Rally etkinliğine katılan sürücüler, bu sabah Bulgaristan'a gitmek üzere Galataport'dan yola çıktı. Etkinliğin bundan sonraki duraklarının Sofya, Priştine, Belgrad, Saraybosna, Budapeşte ve Prag olacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber