Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mart 2015 - 14:48 Yorum: 0

Onkoloji Hastanesi'nde Tıbbi atıklarla ilgili bilinçlendirme eğitimi verildi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Onkoloji Hastanesi'nde çalışan tüm sağlık personeline Klinik Danışmanlık ve Eğitim Birimi tarafından "Tıbbi Atıkların Zararlarından Nasıl...

Onkoloji Hastanesi'nde Tıbbi atıklarla ilgili bilinçlendirme eğitimi verildi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Onkoloji Hastanesi'nde çalışan tüm sağlık personeline Klinik Danışmanlık ve Eğitim Birimi tarafından "Tıbbi Atıkların Zararlarından Nasıl Korunuruz" adlı bilinçlendirme semineri verildi.

GAÜN'den yapılan açıklamaya göre, iki aşamalı olarak düzenlenen bilinçlendirme eğitiminin birinci aşamasında hastanede görev yapan temizlik hizmeti personeline, ikinci aşamada ise hemşirelik hizmetlerindeki tüm sağlık personeline seminer verildi.

 Çevre Mühendisi Aysun Derya Kurtoğlu tarafından Onkoloji Hastanesi Seminer Salonunda, "Tıbbi Atık Uygulamaları" hakkında katı atık, tehlikeli atık, ambalaj atıkları ve tıbbi atıklarla ilgili, personelin, sorumluluğuna dikkat çekildi. 

Çevre Mühendisi Kurtoğlu, Onkoloji Hastanesi'nden sorumlu idareci Uz. Ecz. Ahmet Sami Boşnak ile yaptığı görüşmede, personelin tıbbi atık uygulamalarındaki mevcut durumun eğitim çalışmalarından sonra arttığını belirtti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber