Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Ekim 2020 - 17:18 Yorum: 0

Onlar mikrop savaşçısı

İlçenin minik sâkinlerine yönelik eğitimler düzenleyen Yıldırım Belediyesi, hijyen eğitimleriyle sağlığı korumanın yollarını vurguluyor.

Onlar mikrop savaşçısı

Yıldırım Belediyesi çocuklara yönelik eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

İlçenin minik sâkinlerine yönelik eğitimler düzenleyen Yıldırım Belediyesi, hijyen eğitimleriyle sağlığı korumanın yollarını vurguluyor. Özellikle pandemi döneminde el temizliğinin sağlığı koruma üzerindeki önemine Ertuğrulgazi Çocuk Parkı'nda düzenlenen eğitimle dikkat çekildi. Düzenlenen hijyen konulu eğitim çerçevesinde koronavirüs salgınından ve diğer hastalıklardan korunmanın kilit noktalarından olan kişisel hijyen ve el temizliğinin, sağlığı koruma üzerindeki etkisine vurgu yapıldı. Eğitim öncesinde çocuklara cerrahi maske ve eldiven dağıtımı yapılırken, sosyal mesafe kurallarıyla gerçekleşen programda sağlıklı beslenme, ağız ve diş sağlığı, hijyen eğitimi ve el yıkama teknikleri hakkında bilgi aktarıldı. Eğitimin ardından Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın adına minik öğrencilere kırtasiye seti ve "mikrop savaşçısı" sertifikası verildi.

Onlar mikrop savaşçısı

Onlar mikrop savaşçısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber