Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Kasım 2016 - 16:13 Yorum: 0

Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğümüz ekiplerince son bir hafta içinde yürütülen önleyici devriye hizmetleri,...

Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğümüz ekiplerince son bir hafta içinde yürütülen önleyici devriye hizmetleri, uygulama ve çalışmalarla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamaya göre ekipler, "Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak" suçu şüphelisi 9 kişi yakaladı, şahıslardan 14 gram bonzai ve 10 gram esrar elde edildi. Ekiplerce müdahale edilen olaylarda; 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet kuru sıkı tabanca, 3 adet bıçak, 44 adet fişek ve iş yerinden hırsızlık şüphelisi 2 şahıs yakalandı, toplam olarak çeşitli suçlardan 8 şahsa adli ve idari işlem yapıldı

Son bir haftada 3 bin 108 şahıs ve 596 araç hakkında GBT sorgusu yapan ekipler, çeşitli suçlardan 21 aranan şahıs, 5 bakaya yakaladı, 8 araca ve sürücüsüne işlem uyguladı. Bir hacizli/yakalamalı araç ile çeşitli suçlardan toplam 52 şahsa adli ve idari işlem yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber