Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Haziran 2019 - 14:07 Yorum: 0

Online Baskı Siparişi Verebilirsiniz!

İnternet üzerinden online olarak baskı siparişi de verebileceğinizi biliyor musunuz?

Online Baskı Siparişi Verebilirsiniz!

İnternet üzerinden online olarak baskı siparişi de verebileceğinizi biliyor musunuz? Baskılı karton bardak, antetli kağıt, torba zarf, diplomat zarf, A4 kağıt, kaşe ya da kartvizit ihtiyacınızı karşılamak için artık baskı hizmeti sunan bir firma bulmanıza ve bunun için zaman kaybetmenize gerek kalmadı. İnternetten hızlı ve kolay bir şekilde baskı siparişi vermek mümkün! Üstelik cazip fiyat avantajı da var.

Öncelikle online baskı siparişi için sizlere Avansas internet sitesine tıklamanızı tavsiye ederiz. Bu sitede en kaliteli baskı cihazları kullanılıyor. Canlı ve net bir baskı isteyenler tercihini rahatlıkla bu siteden yana kullanabilir. Fiyatlar oldukça makul ve bu sayede çok sayıda ürün için baskı istediğinizde de gayet makul fiyatlarla karşılaşıyorsunuz. Baskı siparişini vermenin son derece kolay olduğundan da söz etmek gerekiyor.

Kendi Tasarımınızı Sisteme Yükleyebilirsiniz

Site üzerinden hazır şablonlardan birini  seçebiliyorsunuz. Eğer özel bir tasarımınız varsa yine site üzerinden kolaylıkla  bu özel tasarımı sisteme yükleyebiliyorsunuz. Sonrasında seçtiğiniz özel şablonun ya da yüklediğiniz tasarımın üzerinde dilediğiniz her türlü değişikliği yapabiliyorsunuz. Bu sayede tasarımın baskıya hazır bir form kazanmasını sağlayabilirsiniz. Baskıda kullanılacak olan görselleri de değiştirme şansı size sunuluyor. Üçüncü aşama olarak baskı türünü belirlemeniz sizden isteniyor. Kağıt tipini ya da gramajı kendiniz belirleyebiliyorsunuz.

Son aşama olarak da siparişinizi iletmeniz sizden isteniyor. Siparişinizi göndermeniz durumunda seçtiğiniz ya da dizayn ettiğiniz tasarım hemen baskıya alınıyor. En kaliteli malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen baskı sayesinde  kullanılan renkler bile canlılığını uzun süre muhafaza edebiliyor. Dolayısıyla firmanızın prestijinize uygun bir görünüm elde etmeniz için Avansas internet sitesi tarafından sunulan bu hizmet son derece cazip bir seçeneğe dönüşüyor.

Numaralı A4 kağıdı siparişi vermek için de baskı hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.  İstanbul içerisinden iletilen siparişler 1 iş günü içerisinde firmanın kendi araçları tarafından teslim ediliyor. Baskılı kağıt ya da baskılı zarf gibi ihtiyaçlarınız için de hızlı teslimat avantajından kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Baskılı olarak hazırlanmasını istediğiniz ürün çeşitlerini adresinize ulaşması için uzun süre beklemeniz gerekiyor. Hemen şimdi siteye tıklayarak mevcut şablon seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber